Ο βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Γαληνός αποποιείται σχεδόν όλων των βουλευτικών του προνομίων, αλλά και δεν θα κάνει ποτέ χρήση του νόμου περί ασυλίας βουλευτών

Τέτοιες ενέργειες θέλουμε να βλέπουμε από όλους τους βουλευτές, έστω και ατομικά. Αυτά είναι τα δείγματα καλής θελήσεως σε αυτήν την ...


Τέτοιες ενέργειες θέλουμε να βλέπουμε από όλους τους βουλευτές, έστω και ατομικά. Αυτά είναι τα δείγματα καλής θελήσεως σε αυτήν την δύσκολη εποχή όπου όλος ο ελληνικός λαός δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Ας ελπίσουμε να παραδειγματιστούν όλοι σιγά σιγά!

Σύμφωνα με δήλωση του ο Σπύρος Γαληνός έχει αποποιηθεί το επίδομα ενοικίου των 1000 ευρώ, το βουλευτικό αυτοκίνητο, την πρώτη θέση στα αεροπορικά ταξίδια από και προς το νομό Λέσβου, την απόσπαση δύο αστυνομικών και ενός δημοσίου υπαλλήλου. Διαθέτει δε τις αποζημιώσεις, από τη συμμετοχή του σε Επιτροπές της Βουλής, σε δωρεές προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες πολιτών.
Ενημερώνει ακόμα ότι  κανείς από τους αποσπασμένους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του δεν είναι κοντινός ή μακρινός συγγενής του, ενώ δηλώνει "είμαι νέος βουλευτής, τα προνόμια τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα. Εξ αρχής χρησιμοποίησα μόνον ότι ήταν αναγκαίο για να κάνω αποτελεσματικά την εργασία μου. Τα υπόλοιπα προσπάθησα να τα αξιοποιήσω υπέρ του Νομού μας και όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν, τα αποποιήθηκα".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item