Λέτε να στολίσουμε και φέτος βουνά από σκουπίδια στην Αθήνα αντί για δέντρο;;;

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να διογκωθεί επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τον αντιδή...

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να διογκωθεί επικίνδυνα τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων,  Αν.Βαρελά, περισσότερα από 100 απορριμματοφόρα του δήμου είναι γεμάτα σκουπίδια καθώς δεν μπορούν να αδειάσουν τα απορρίμματα στους σκουπιδότοπους λόγω καταλήψεων των εργαζόμενων σε αυτούς.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στης ΟΤΑ καλούν σε ενίσχυση της περιφρούρησης στον ΧΥΤΑ Φυλής, ενώ δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τις καταλήψεις δημοτικών κτιρίων, γκαράζ και ΧΥΤΑ σε όλη τη χώρα μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σε όλους τους ΟΤΑ από τις 11:30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Εν τω μεταξύ μετά από παρέμβαση του δημάρχου η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των σκουπιδιών που συσσωρεύονται στις γειτονιές, ενώ έδωσε εντολή να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία με συλλήψεις όσων παρεμποδίζουν την είσοδο απορριμματοφόρων οχημάτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item