Έκαναν ντου στην εξέδρα των επισήμων στην Θεσσαλονίκη

Ντου προς την εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη έκαναν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να ... διαμαρτυρηθούν στον χώρο της παρέλ...Ντου προς την εξέδρα των επισήμων στη Θεσσαλονίκη έκαναν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να ...
διαμαρτυρηθούν στον χώρο της παρέλασης. Με το που τελείωσε η παρέλαση οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν μαζικά προς την εξέδρα. Την εξέδρα περικύκλωσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι και φυγάδευσαν τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, τον Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα και όσους βρίσκονταν στο σημείο. Οι πολίτες γιούχαραν τους εκπροσώπους των αρχών, φωνάζοντας «προδότες», ενώ επιτέθηκαν φραστικά και κατά δημοσιογράφων.Βουλευτές και πολιτικοί έμειναν σπίτι!


Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται εκτός από τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη, ΜΟΝΟ εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών. Ούτε ένας πολιτικός ή βουλευτής δεν εμφανίστηκε. Πριν την παρέλαση ο κ. Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. 


Δείτε τι έγινε από την εκπομπή "Εδώ και Τώρα":


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item