Τι είπε πάλι ο αθεόφοβος ο Παπουτσής. Η εγκληματικότητα αυξάνεται γιατί γίνονται πολλές...πορείες!!!

Στην συζήτηση στην Βουλή που εξελίχθηκε σε κόντρα ο κ.Παπουτσής κατήγγειλε την ύπαρξη ομάδων της «άκρας δεξιάς» που επιχειρούν, όπως ...


Στην συζήτηση στην Βουλή που εξελίχθηκε σε κόντρα ο κ.Παπουτσής κατήγγειλε την ύπαρξη ομάδων της «άκρας δεξιάς» που επιχειρούν, όπως είπε, «να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» και ότι επιδιώκουν «να δημιουργήσουν τέτοιους θύλακες και μέσα στα σώματα ασφαλείας», τονίζοντας πως αυτό το υπουργείο δεν θα το επιτρέψει.

Αναφερόμενος στην αύξηση της εγκληματικότητας την απέδωσε και στις αυξημένες κινητοποιήσεις (περίπου 1100 ετησίως, όπως είπε) που απαιτούν και αυτές την παρουσία της αστυνομίας, ενώ όσον αφορά στα φαινόμενα χαμηλής εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, τα συνέδεσε κυρίως με τους ναρκομανείς, επισημαίνοντας πως «αν δεν γίνει αποκέντρωση νοσοκομείων, άνθρωποι είναι, δε μπορούμε να τους διώξουμε».


Δηλαδή, ο κ.Παπουτσής επιχείρησε να μας πείσει οτι οι ληστές με τα καλάσνικοφ κλέβουν ανεξέλεγκτα, γιατί όλοι οι αστυνομικοί έχουν πάει στις πορείες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item