Μήπως από Τετάρτη να γιορτάζουμε το νέο "ΟΧΙ" απέναντι στον ΓΑΠ αυτή τη φορά;;;

Από τις αποφάσεις την Τετάρτη στην Σύνοδο Κορυφής, θα παίξουν όλοι μπάλα ο καθένας για κάποιον σκοπό... Μία πολύ σημαντική πιθανό...

Από τις αποφάσεις την Τετάρτη στην Σύνοδο Κορυφής, θα παίξουν όλοι μπάλα ο καθένας για κάποιον σκοπό...

Μία πολύ σημαντική πιθανότητα είναι όμως να μπούνε στις διαδικασίες προκήρυξης εκλογών οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα "χαιρετήσουμε" και επίσημα των Γιωργάκη!

Βέβαια δεν ξέρουμε πως μετά αν θα είναι καλύτερα (σίγουρα δεν θα είναι αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία δεν λένε;), πάντως το θετικό είναι πως ο Γιωργάκης αν όλα πάνε καλά θα πάει από εκεί που ήρθε(βλέπε America).

Βέβαια είχε αναφέρει και ο Η. Μόσιαλος την Παρασκευή όταν είπε σε συνέντευξή του πως όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας θα τεθούν στο τραπέζι μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Γιωργάκης σκέφτεται να φέρει στη Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση, ζητώντας να εγκριθεί με 180 ψήφους, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσει να την περάσει με αυτόν τον τρόπο και επομένως να βρει την ευκαιρία να εξαγγείλει εκλογές!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item