Θέλετε να γελάσετε;;;Υπογραφές για εξεταστική επιτροπή της οικονομίας μαζεύει ο ΓΑΠ

Για ακόμη μια φορά μας προκαλούν να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τις γελοίες αποφάσεις που νομίζουν ότι θα πάρουν...Αυτή τη φορά ο Γιωρ...


Για ακόμη μια φορά μας προκαλούν να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τις γελοίες αποφάσεις που νομίζουν ότι θα πάρουν...Αυτή τη φορά ο Γιωργάκης επιχειρεί λέει να μαζέψει υπογραφές από βουλευτές για να ξεκινήσει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία. Αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο εκείνη την μέρα απλά θα καταρρεύσει ο δικομματισμός οπότε μάλλον αργούμε ακόμα!
Σημειώνεται πως η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την εξεταστική της Οικονομίας έγκειται κυρίως στο διάστημα για το οποίο θα συσταθεί, καθώς η κάθε πλευρά ζητάει να διερευνηθούν οι χρονιές που ήταν αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδέχεται να υπάρχει ειδική αναφορά στην απογραφή του 2004, αλλά και στην εκτόξευση του ελλείμματος το διάστημα 2007-2009.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item