Έκανε την "κότα" ο Μ. Όθωνα και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αν και μήνυσε την Κύπρια φοιτήτρια που του πέταξε το αυγό

Ποινή 5 μηνών με τριετή αναστολή για λόγω και έργω εξύβριση, επέβαλε το δικαστήριο στην Μαρίνα Δημητριάδου για την επίθεση με αυγό σ...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Ποινή 5 μηνών με τριετή αναστολή για λόγω και έργω εξύβριση, επέβαλε το δικαστήριο στην Μαρίνα Δημητριάδου για την επίθεση με αυγό σε βάρος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ρέθυμνο, κρίνοντας επίσης πως η επίθεση δεν ήταν απρόκλητη.

Ο υφυπουργός και μηνυτής δεν ήταν παρών ούτε αυτή τη φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεις και με έγγραφο του προς τον εισαγγελέα δήλωσε ότι ανακαλεί την παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητά όμως την δίωξη της 33χρονης κύπριας φοιτήτριας. 

Οι συνήγοροι της Μαρίνας Δημητριάδου ζήτησαν την αναβολή της δίκης με το αίτημα να είναι παρών ο υφυπουργός, ένα αίτημα που το δικαστήριο απέρριψε και έτσι η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου οι συνήγοροί της κας Δημητριάδου κατέθεσαν έφεση.

Γενναία χαρακτήρισε την απόφαση για το «μη απρόκλητο» της επίθεσης η Μαρίνα Δημητριάδου, τονίζοντας πως «το δικαστήριο δεν υπέκυψε στο κλίμα τρομοκρατίας που επιδιώκει η κυβέρνηση. 

Έκρινε ότι η ενέργεια μου δεν ήταν απρόκλητη, με προκαλούν οι πολιτικοί και δικαιούμαι να αγανακτώ, με όποιο τρόπο. Θεωρώ απαράδεκτο όμως ότι δεν ήρθε ο κ. Όθωνας παρά τις δεσμεύσεις του ότι θα ήταν παρών λόγω του σεβασμού προς την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ανακόλουθος των λόγων και των πράξεών του».ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item