Και η Μέρκελ συνεχίζει την επίθεση. "Μεγάλο λάθος η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ"

Δεν έχετε άδικο κ. Μέρκελ σε αυτό αλλά να μην ξεχνάμε πως και με δικιά σας βρωμοδουλειά και με βοήθεια εκ των έσω(βλέπε Σημίτης) οι α...


Δεν έχετε άδικο κ. Μέρκελ σε αυτό αλλά να μην ξεχνάμε πως και με δικιά σας βρωμοδουλειά και με βοήθεια εκ των έσω(βλέπε Σημίτης) οι αρμόδιοι μαγείρεψαν τα νούμερα ως συνήθως και με την βοήθεια της Goldman Sachs η Ελλάδα πήρε το χρίσμα για την είσοδο στο "παγκόσμιο νόμισμα" το ευρώ.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, η Merkel, σε μία περισσότερο από το συνηθισμένο επιθετική ομιλία στο συνέδριο του βαυαρικού συμμαχικού κόμματος CSU, σημείωσε πως η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να επιτρέψει την είσοδο της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ δεν ήταν συμβατή με το σύμφωνο σταθερότητας και ανάπτυξης.
Οι χώρες που παραβιάζουν συνεχώς τους κανόνες σταθερότητας της Ευρωζώνης πρέπει να ζουν με την πιθανότητα παρεμβάσεων στη διαχείριση των προϋπολογισμών τους, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel.
Σημείωσε ταυτόχρονα ότι το θέμα της Ελλάδας δεν θα πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο της συνόδου, ενώ δήλωσε ότι δεν περιμένει να έχει στη σύνοδο την αναφορά της τρόικας για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος.
Την ίδια στιγμή η Γαλλία κάλεσε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να συνεργαστούν σε ένα σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έχουν βρεθεί σε ευάλωτη θέση λόγω της κρίσης χρέους, όπως αναφέρει το πρακτορείο.

Η γαλλική κυβέρνηση αρνήθηκε εξάλλου ότι έχει επέλθει ρήξη με τη Γερμανία για το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item