Στρατιωτικοί με επαγγελματικό δίπλωμα θα ξεκινήσουν την συλλογή σκουπιδιών

Έκκληση στους εργαζομένους στους δήμους να μαζέψουν τα απορρίμματα από τα ευπαθή σημεία της πόλης απηύθυνε μέσω της εκπομπής ΣΚ...
Έκκληση στους εργαζομένους στους δήμους να μαζέψουν τα απορρίμματα από τα ευπαθή σημεία της πόλης απηύθυνε μέσω της εκπομπής ΣΚΑΪ Γραμμή ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. 
"Οι εργαζόμενοι δεν μαζεύουν σήμερα ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα διακυβεύεται η δημόσια υγεία ας πρυτανεύσει η κοινή λογική" τόνισε σε δραματικούς τόνους, αναφέροντας μάλιστα ότι "το μόνο που απομένει είναι ο στρατός".
"Κάθε ημέρα βγάζαμε 53 απορριμματοφόρα και καθαρίζαμε σκουπίδια σε νοσοκομεία και σχολεία. Σήμερα δεν καθαρίζουν ούτε τα νοσοκομειακά απόβλητα. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν εκ του νόμου με προσωπικό ασφαλείας εφόσον έχουν κηρύξει απεργία. Μόνο εγώ προσέφυγα στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας", ανέφερε.
Έκανε δε, λόγο για παράνομη και καταχρηστική απεργία.
Ο κ. Καμίνης διαβεβαίωσε επίσης ότι "ουδείς πληρώθηκε, ουδείς πρόκειται να πληρωθεί που δεν δούλεψε".
Δήλωσε επίσης ότι αν χρειαστεί θα καταργήσει τον οργανισμό καθαριότητας του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item