Πάγκαλος: "Η Ελλάδα είναι ένα οικονομικό θαύμα"...Ω ρε τι μας λες;;;

Ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στο Παρίσι εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης του Λούβρου "Το Βασίλειο του...

Ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στο Παρίσι εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης του Λούβρου "Το Βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου-Η αρχαία Μακεδονία" και αναφέρθηκε στα 150 χρόνια ζωής του Ελληνικού Κράτους στο παγκόσμιο στερέωμα.
"Η Ελλάδα αποτελεί ένα οικονομικό θαύμα. Είναι μια χώρα που έχει μια σύγχρονη ιστορία ενάμιση αιώνα, που κατόρθωσε να βγει από τα σωθικά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και σήμερα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ως χώρα της ευρωζώνης, η οποία αποτελεί ένα πρωτοπόρο οικονομικό επίτευγμα", σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια, ο κ. Πάγκαλος ανέλυσε την πορεία της ελληνικής οικονομίας και έκανε αναφορά και στο Δημόσιο στο οποίο έριξε μεγάλο βάρος της ευθύνης για τη σημερινή άσχημη κατάσταση των δημοσιονομικών ενώ έκανε ειδική αναφορά στους 3 πολιτικούς που είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα δημοσιονομικά προβλήματα: τον Στέφανο Μάνο, τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον αείμνηστο Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item