Θυμάστε τους εργατοπατέρες της ΔΕΗ που φώναζαν για τις περικοπές;;; Τώρα ετοιμάζονται για νέες αυξήσεις στα τιμολόγια!

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανακοίνωσε πως με την "ιδιωτικοποίηση" ενός μέρους της ΔΕΗ θα εγκατασταθεί ένα ιταλικό μοντέλο εταιρείας.Για του λ...

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανακοίνωσε πως με την "ιδιωτικοποίηση" ενός μέρους της ΔΕΗ θα εγκατασταθεί ένα ιταλικό μοντέλο εταιρείας.Για του λόγου το αληθές αναφέρουν σε δελτίο τους πως οι Έλληνες καταναλωτές πλήρωναν το Σεπτέμβριο σε μέσα επίπεδα το ρεύμα στα 10,36 λεπτά του ευρώ/ kWh, χωρίς τους φόρους. Αντίστοιχα, τον ίδιο μήνα οι Ιταλοί καταναλωτές πλήρωναν 14,26 λεπτά/ kWh. Δηλαδή, 38% ακριβότερα σε σχέση με τους Έλληνες.

Με αυτές τις προϋποθέσεις λοιπόν αν συμβούν όλα αυτά ετοιμαστείτε από του χρόνου για νέες αυξήσεις που θα μας...κάψουν την γούνα!

Αυτές όπως βλέπετε είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που βιαζόταν να προβεί στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Να τους χαιρόμαστε!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item