Παπανδρέου: "Πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων, για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει"

Τι μας λες ρε Γιωργάκη;;; Πλάκα μας κάνεις; Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που λες;;; Τα έχεις πει τόσες φορές μπροστά στον καθρέφτη π...

Τι μας λες ρε Γιωργάκη;;; Πλάκα μας κάνεις;

Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που λες;;; Τα έχεις πει τόσες φορές μπροστά στον καθρέφτη που μάλλον έχεις μπερδευτεί με την πραγματικότητα.

Αλήθεια το πιστεύεις αυτό που λες πως "κατανοείς τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό";;; Εσύ και οι όμοιοι σου μας φτάσατε σε αυτό το σημείο να φεύγουν οι νέοι επειδή στην χώρα, στον τόπο που γεννήθηκαν δεν μπορούν να δουλέψουν...Και όχι γιατί δεν θέλουν αλλά επειδή εσείς μας φτάσατε στο σημείο να σπουδάζουμε για χρόνια παίρνοντας πτυχία χωρίς αντίκρυσμα και απλά να συντηρούμε το σάπιο σύστημα σας!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ!

«Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ» αναφέρει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θεμα” και συμπληρώνει οτι “αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για όλους μας στην Ευρώπη”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρει ότι "πήρα στις πλάτες μου αμαρτίες άλλων, για να μην αφήσω τη χώρα να χρεοκοπήσει". Επίσης, προσθέτει ότι κατανοεί απόλυτα "την ανάγκη να βρει ο νέος το δρόμο του εκτός Ελλάδας, έστω και προσωρινά".

Ο κ. Παπανδρέου τονίζει πως είναι ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ιδιαίτερα η Ν.Δ., που έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, αλλά επέλεξε να παρακολουθεί από την εξέδρα. Σε ό,τι αφορά στις δικές του προθέσεις, είναι σαφής: “Ούτε διαμαρτύρομαι ούτε εγκαταλείπω. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να τα παρατήσω, να φυγομαχήσω”. Ο κ. Παπανδρέου απαντά και στα σενάρια για συγκυβέρνηση λέγοντας “εμείς κάναμε τη δική μας επιλογή, να συνεχίσουμε τη μάχη για τη σωτηρία και αλλαγή της χώρας, να τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί, για όσο χρειαστεί”.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item