Ξεκινά αύριο η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με τους καταναλωτές να βλέπουν την..."λυπητερή"

Αύριο κατά πάσα πιθανότητα αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης στους λίγους...τυχερούς που θα το προμηθε...


Αύριο κατά πάσα πιθανότητα αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης στους λίγους...τυχερούς που θα το προμηθευτούν παρά την εξωπραγματική τιμή του!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης ανέφερε:

"Ο εκτελενισμός του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά σήμερα το μεσημέρι και πιστευώ πως μέχρι αργά το βράδυ θα έχουν εφοδιαστεί σχεδόν όλα τα πρατήρια και από αύριο θα μπορούν οι καταναλωτές να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανησης. Πιστεύουμε οτι στα μεγάλα αστικά κέντρα και για τις μεγάλες ποσότητες η τιμή θα κυμανθεί από 92 έως 95 λεπτά το λίτρο και στην περιφέρεια και για μικρότερες ποσότητες θα υπάρχει 3 με 4 λεπτά επιβάρυνση. Θεωρούμε ότι με την αύξηση των φόρων η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ειναι εξωπραγματική, είναι πολύ ακριβή για τον καταναλωτή ιδίως εάν συνυπολογίσουμε και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης όλων των Ελλήνων. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα στραφεί σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης με αποτέλεσμα να μπουν πολλά λουκέτα στον κλαδο μας. Ηδη ο κόσμος αγοράζει μικροποσόητητες και είναι λογικό οτι η μείωση της κατανάλωσης σημαίνει και μείωση των εσόδων για το δημόσιο".


Πληροφορίες από newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item