Και ο αθεόφοβος Παπανδρέου το βιολί του...

Μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, όπου όχι μόνο μας "κούρεψαν" αλλά μας πήραν και το σκάλπ, ο Γιωργάκης μίλησε (ή τουλάχιστον...

Μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, όπου όχι μόνο μας "κούρεψαν" αλλά μας πήραν και το σκάλπ, ο Γιωργάκης μίλησε (ή τουλάχιστον προσπάθησε με τα ελάχιστα ελληνικά που μπορεί να πει πια) για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και για άλλη μια φορά άρχισε τις παπαρολογίες περί αποφυγής της χρεωκοπίας και τα συναφή!

Μα ρε μ@$#κα κούρεμα 50% ίσον με χρεωκοπία...Θες και άλλες αποδείξεις για να καταλάβεις πως απέτυχες (μάλλον λάθος πέτυχες αυτό που σε μεγάλωσαν να κάνεις, να καταστρέψεις μια χώρα για να πλουτίσουν κάποιοι).

Βγήκε και λοιπόν και αφού ευχαρίστησε τους Έλληνες για τις θυσίες που κάνουν (έχει και θράσος ο άχρηστος). 

Είπε λοιπόν πως "φτάσαμε στη θέση ν' αποδεχθούμε την ελάφρυνση της υπερχρέωσης της πατρίδας μας.

"Έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε τους λογαριασμούς της Ελλάδας με το παρελθόν. Να μπούμε σε μία εποχή αναπτυξιακή, βασισμένη στις δικές μας δυνάμεις", είπε και υπογράμμισε πως "παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας".

Μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε πως οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι δε θα χάσουν τα λεφτά τους αλλά μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι (τι λέει ο αθεόφοβος;;; Θα μας αποτρελάνει; Ποιος κοιμάται ήσυχος για να κοιμηθεί τώρα).

Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ε. Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι αδυνατεί να πιστέψει πως θα υπάρξει έστω και μια πολιτική δύναμη που δεν θα στηρίξει αυτή τη συμφωνία.

Τέλος, απαντώντας στις αντιδράσεις σχετικά με την επιτήρηση της χώρας, επισήμανε ότι η ελάφρυνση του βάρους του χρέους και τα πλεονάσματα που θα παράξει η χώρα εγγυώνται ότι "θα φύγουμε σιγά αλλά σταθερά από εξαρτήσεις".
"Ας σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλήθεια λοιπόν εγώ αδυνατώ να πιστέψω πως θα υπάρξει έστω και ένας που να επικροτήσει αυτές τις εγκληματικές βιαιοπραγίες της κυβέρνησης εις βάρος του ελληνικού λαού...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item