Ας γελάσουμε με τα χάλια της ελληνικής δικαιοσύνης. Ελεύθερος ο αστυνομικός για τον τραυματισμό της φωτογράφου καθώς πρέπει να διαπιστωθεί το είδος της σωματικής βλάβης, είπε ο εισαγγελέας

Θυμάστε τις χθεσινές βιαιοπραγίες των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών και των δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ;;; Μία από αυτές τις περι...


Θυμάστε τις χθεσινές βιαιοπραγίες των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών και των δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ;;;

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η  φωτοειδησεογράφος Τατιάνα Μπόλαρη η οποία χτυπήθηκε από άνδρα των ΜΑΤ κατά την χθεσινή διαδήλωση και για καλή της τύχη η όλη κατάσταση αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό του φωτορεπόρτερ του Reuters Γιάννη Μπεχράκη και έκανε τον γύρο του κόσμου.


Κάτω από απόλυτη μυστικότητα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία ο αστυνομικός των ΜΑΤ που συνελήφθη για τον τραυματισμό της φωτογράφου Τατιάνας Μπόλαρη. 

Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο και δεν άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη, αλλά διέταξε να γίνει περαιτέρω προανάκριση από πταισματοδίκη! 

Στο ερώτημα γιατί δεν ασκήθηκε δίωξη, εισαγγελικές πηγές ανέφεραν ότι θα πρέπει πρώτα να διαβιβαστεί στο φάκελο η ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να διαπιστωθεί το είδος της σωματικής βλάβης της παθούσας, αν δηλαδή είναι απλή ή επικίνδυνη, ώστε να αποδοθεί και η ανάλογη κατηγορία στον συλληφθέντα αστυνομικό. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item