Ετοιμάζει νέο επικοινωνιακό τρικ ο Παπανδρέου με ανασχηματισμό της κυβέρνησης;;;

Σκίτσο by Aris Tsoutsikas Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε ανασχ...


Σκίτσο by Aris Tsoutsikas

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, προφανώς για να αποπροσανατολίσει την λαϊκή γνώμη αλλά και για να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Σε αυτή την κίνηση φέρεται να έχει καταλήξει ο κ. Παπανδρέου, καθώς η πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από τη βάση του κόμματος είναι ασφυκτική, ενώ οι πιέσεις από την τρόικα και τους ελεγκτές της τριμερούς επιτροπής φαίνεται πως έχει «κουράσει» πολλούς από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται να είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του και παρά τα ιδιαίτερα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποίησε την συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τ. Μπάιντεν στην Αθήνα για της 5 Δεκεμβρίου που δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς από πίσω κρύβεται πιθανόν προκήρυξη εκλογών!

Ο πρωθυπουργός, όπως όλα δείχνουν, θα προσπαθήσει με τον ανασχηματισμό να κερδίσει χρόνο για το...αναπόφευκτο!!!


ΠΗΓΗ : prionokordela.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item