Ο Βενιζέλος ζητάει ψήφιση των άρθρων γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα στην Σύνοδο Κορυφής την Κυριακή

Για να επιτύχουμε στη διαπραγμάτευση στη Σύνοδο Κορυφής πρέπει να έχουμε εισιτήριο αξιοπιστίας και εισιτήριο αξιοπιστίας εύναι η υπερ...

«Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο τα λέω, δεν υπερβάλω ούτε μπλοφάρω», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος.

Για να επιτύχουμε στη διαπραγμάτευση στη Σύνοδο Κορυφής πρέπει να έχουμε εισιτήριο αξιοπιστίας και εισιτήριο αξιοπιστίας εύναι η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου σε όλα τα άρθρα του, τόνισε την Πέμπτη στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος.

«Ας μην βάζουμε ψηλά τον πήχυ», να μην καλλιεργούμε προσδοκίες, «δεν υπάρχουν θαύματα [...], δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» που θα βγάλουν από το καπέλο τους η Μέρκελ ή ο Σαρκοζί, υπογράμμισε.

Ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποίησε για μία ακόμα φορά δραματικούς τόνους στην ομιλία του, καθώς όπως είπε «η κατάσταση είναι ιστορικά δραματική» και «τώρα κρινόμαστε όλοι».

«Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσο τα λέω, δεν υπερβάλω ούτε μπλοφάρω», σημείωσε.

«Εάν το πολυνομοσχέδιο δεν υπερψηφιστεί δεν χρειάζεται να πάμε καν στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής», προσέθεσε.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «ψηφίσατε επί της αρχής», πρέπει να ψηφίσετε και όλες τις διατάξεις.

«Δεν με ενδιαφέρει η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, με ενδιαφέρει η επόμενη μέρα στη χώρα», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.


ΠΗΓΗ : in.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item