Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χ. Αράπογλου: "Ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε"

Eίναι άλλη μία βδομάδα πολύ δύσκολη γιατί πρόκειται για ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που καλούμαστε να ψηφίσουμε, μερικά άρθρα είν...

http://www.newsbeast.gr/files/temp/37AF1C5CC8ACA2935541C0D5A0D2FD42.jpg

Eίναι άλλη μία βδομάδα πολύ δύσκολη γιατί πρόκειται για ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που καλούμαστε να ψηφίσουμε, μερικά άρθρα είναι τραγικά» σημείωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου, αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή προς ψήφιση την Πέμπτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ Marconi Radio 96,1 F.M. του Βόλου, πρόσθεσε ότι σχεδόν όλοι οι «βουλευτές τόσο καιρό νομοθετούμε υπό εκβιαστικά διλήμματα».

Σε ερώτηση για το πολυνομοσχέδιο και πως αισθάνεται ψηφίζοντάς το υπό αυτές τις συνθήκες, η κ. Αράπογλου σημείωσε χαρακτηριστικά «Αργά ή γρήγορα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, η δημοκρατία έχει κανόνες, ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item