Το χάος με τα σκουπίδια ακόμα συνεχίζεται - Προχώρησε σε επιστράτευση των οδηγών αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι εξελίξεις

Στην επίταξη όλων των απορριματοφόρων και την επιστράτευση των οδηγών όλων των δήμων προχώρησε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Όμως σύμφων...


Στην επίταξη όλων των απορριματοφόρων και την επιστράτευση των οδηγών όλων των δήμων προχώρησε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Όμως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Περιφέρεια δεν έχει αποστείλει ακόμα ούτε ένα φύλλο πορείας στους Δήμους!

Η απόφαση για την πολιτική επιστράτευση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως και αναφέρει:

Εξουσιοδοτούνται οι Υπουργοί και ο Περιφερειάρχης Αττικής να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών των παραπάνω οδηγών, καθώς και επίταξη της χρήσης των πιο πάνω οχημάτων.

Η απόφαση έχει ισχύ από τις 7 σήμερα το πρωί και όπως αναφέρεται η απόφαση ελήφθη μετά την επικακτική και κατεπείγουσα ανάγκη να αποτραπούν οι σοβαρότατοι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία εξαιτίας της μακροχρόνιας ΜΗ αποκομιδής των απορριμάτων από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Η απόφαση ισχύει μέχρι νεοτέρας.
Υπεύθυνος για την έκδοση των Φύλλων Επίταξης είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item