Επικίνδυνο εμφιαλωμένο νερό αποσύρεται από τον ΕΦΕΤ. Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν

Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, του υπουργείου Υγείας και του Γενικού Χημείου του Κράτους, δι...


Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, του υπουργείου Υγείας και του Γενικού Χημείου του Κράτους, διενεργεί σχετικούς ελέγχους, εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.

Τη διακίνηση φυσικού μεταλλικού νερού, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση βρωμικών ιόντων, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο του προγράμματος για τον επίσημο έλεγχο στα εμφιαλωμένα νερά για το έτος 2011.

Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με εμπορική επωνυμία «ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» 1,5 lt, με αριθμό παρτίδας LOT 171201117:03 και ημερομηνία λήξης 20-6-12, το οποίο εμφιαλώνεται από την επιχείρηση «ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε. - EUROWATERLAND», Κρυστάλλη 20, Άρτα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item