Με επίσκεψη το μεσημέρι στον Παπούλια ο ΓΑΠ αναζωπυρώνει τα σενάρια για επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων - Δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ Τρίτη ή Τετάρτη

Η αιφνίδια επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια σήμερα, στις 12.30, που ανακοινώθηκε χθες μετά τις...


Η αιφνίδια επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια σήμερα, στις 12.30, που ανακοινώθηκε χθες μετά τις 10 το βράδυ, και η επίσης αιφνίδια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το απόγευμα, αναζωπύρωσαν τα σενάρια για επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων στην πιο κρίσιμη εβδομάδα της τελευταίας διετίας για την κυβέρνηση και τη χώρα.

Σε αυτό συνηγορεί και η φράση που είπε στην «Ε» κυβερνητικό στέλεχος-συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον την Τρίτη και την Τετάρτη -το ταξίδι, αν και δεν είχε επισήμως ανακοινωθεί, προετοιμαζόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες-, γιατί έκρινε ότι θα πρέπει να είναι στην Αθήνα τούτες τις κρίσιμες ημέρες. 

Θα έχει πάντως όλη την εβδομάδα τηλεφωνικές συνομιλίες με την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ και τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τ. Γκάιτνερ.


Πάντως, το ενδεχόμενο να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς σε κατ' ιδίαν συναντήσεις πριν από τη σύνοδο της Κυριακής είναι ανοιχτό, καθώς κυβερνητικές πηγές μάς έλεγαν ότι ο κ. Παπανδρέου θα έχει έντονη δραστηριότητα εντός της χώρας τις επόμενες ημέρες και το πρόγραμμά του θα ανακοινωθεί σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item