Αναστολή του πλαφόν στα καύσιμα λόγω της μη πραγματοποίησης της απεργίας των τελωνειακών

Η ανακοίνωση Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για την λήξη της επιβολής ανώτατης τιμής στα καύσιμα έχει ως εξής...


Η ανακοίνωση Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για την λήξη της επιβολής ανώτατης τιμής στα καύσιμα έχει ως εξής: 

"Τα υπουργεία Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, κρίνουν ότι η μη πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων και η αποκλιμάκωση των τιμών πώλησης των καυσίμων, δύο μόλις εικοσιτετράωρα από την επιβολή ανώτατης τιμής, δημιουργούν τις προϋποθέσεις αναστολής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επιβολή ανώτατων τιμών πώλησης στα καύσιμα. To μέτρο αναστέλλεται από αύριο Δευτέρα, 17/10/2011, στις 8 π.μ . 

Παρακολουθούμε και ελέγχουμε την εξέλιξη των τιμών καθημερινά και σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο θα παρέμβουμε και πάλι για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αγοράς με όρους υγιούς ανταγωνισμού και με στόχο τη διασφάλιση των καταναλωτών από φαινόμενα αδικαιολογήτων ανατιμήσεων."

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item