Ο Σαμαράς αρνήθηκε να συνοδέψει τον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες την Κυριακή

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, με το δεύτερο να ανακοινώνει την άρνησή του στην ...


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, με το δεύτερο να ανακοινώνει την άρνησή του στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου για κοινή παρουσία στις Βρυξέλλες την Κυριακή.Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι κρατά "κλειστά τα χαρτιά δεν διαπραγματεύσεων", ενώ όπως είπε, δεν είχε καν ενημερωθεί για τις επιστολές που εστάλησαν στο ΔΝΤ.
"Όταν δύο πολιτικοί αρχηγοί πάνε μαζί στις Βρυξέλλες, σημαίνει ότι εμφανίζονται με μία ενιαία γραμμή. Εσύ τι εθνική γραμμή έχεις; Έχουμε συμφωνήσει ποτέ οι δυο μάς; Εσύ δε μπορείς να συμφωνήσεις με τους υπουργούς σου", του απάντησε ο κ. Σαμαράς.
"Θα πάω με κλειστά χαρτιά να διαπραγματευτώ; Και πως εσύ δέχεσαι να πας στις Βρυξέλλες με κάποιον που πριν από λίγο αποκαλούσες ‘συκοφάντη’;" απάντησε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: "Θα πάω στις Βρυξέλλες όπως πηγαίνω κάθε φορά για να κάνω το εθνικό μου καθήκον, αλλά όχι μαζί σου".


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item