Αποφάσισαν γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Άντε τώρα ποιος μας πιάνει...Το Κατάρ συμφώνησε για τον χρυσό, οι Γερμανοί για επενδύσεις, τι άλλο θέλουμε;;; Λεφτά θα πείτε. Και σ...


Άντε τώρα ποιος μας πιάνει...Το Κατάρ συμφώνησε για τον χρυσό, οι Γερμανοί για επενδύσεις, τι άλλο θέλουμε;;;
Λεφτά θα πείτε. Και σε αυτό έχετε δίκιο αλλά όλα με την ώρα τους. Ο Γιωργάκης έχει προνοήσει για όλους βρε χαζά...

Ο κ. Ρέσλερ σημείωσε ότι υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα αναφέροντας ότι η χώρα μας είναι ένας καλός επενδυτικός προορισμός καθώς όσοι επιθυμούν να επενδύσουν ''θα επενδύσουν σε μια κοινή Ευρώπη''.


Αποτέλεσμα της πορείας των συνομιλιών Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών είναι ότι ήδη, όπως αποκάλυψε ο κ. Ρέσλερ, έχει ήδη υπογραφεί η πρώτη συμφωνία μικρομεσαίας επιχείρησης ύψους 2,5 εκατ. ευρώ που θα γίνει στην Καλαμάτα στον κλάδο ελαιουργίας (απόβλητα- πλίνθοι ελιάς) μεταξύ των εταιρειών OlioBric και εταιρεία Κλίμης και θα δημιουργήσει 50 θέσεις εργασίας και άλλη μια επένδυση στον τομέα της αρχιτεκτονικής παρέμβασης στον τουρισμό μεταξύ ενός Έλληνα και ενός Γερμανού αρχιτέκτονα αρχικά για ένα γήπεδο γκολφ σε τουριστική επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την κατασκευή αγωγών ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Όπως ήταν αναμενόμενο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν και πότε θα δοθούν ποτέ οι γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα, ανέφερε πως είναι απλά ένα εμπόδιο και το καλύτερο είναι να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να επικεντρωθούμε στην κρίση!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item