Τα ταξί κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να μπλοκάρουν το άνοιγμα του επαγγέλματος

Καλά όλα αυτά και φυσικά πρέπει να αντισταθούμε στην ασυδοσία της κυβέρνησης και οποιασδήποτε κυβέρνησης που θα έχει σαν στόχο να οδ...Καλά όλα αυτά και φυσικά πρέπει να αντισταθούμε στην ασυδοσία της κυβέρνησης και οποιασδήποτε κυβέρνησης που θα έχει σαν στόχο να οδηγήσει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, αλλά για να πετύχουμε τους στόχους μας η προσπάθεια μας θα πρέπει να είναι γενική, ομαδική και κυρίως πανελλαδική! Εάν δεν το πάρουν απόφαση όλοι οι Έλληνες πως εάν δεν συνεργαστούμε όλοι μαζί θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε εξαθλίωση, τότε δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.
Περίπου 1.500 άτομα με 80 οχήματα και 100 μηχανάκια, συγκεντρώθηκαν στις 10:00 στη Μάρνη και ξεκίνησαν την πορεία τους, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να εφαρμοστεί ο νόμος Ραγκούση.
Μάλιστα προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το νομοσχέδιο Ραγκούση δεν θα φτάσει στη Βουλή και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση κρέμεται από μια κλωστή.
"Δεν τους στηρίζει ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα παρά μόνο η κυρία του 1%", είπε ο κ. Λυμπερόπουλος, υπονοώντας την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πορεία των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί έφτασε έξω από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο είναι υπό κατάληψη.
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ο Θ. Λυμπερόπουλος ζήτησε "όλα τα υπουργεία να καταληφθούν από πολίτες που αντιστέκονται, για να πέσει η κυβέρνηση".
Λίγο πριν τις 14:00 μετά το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ και αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί, πήγαν στη Βουλή και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item