Έπιασαν δουλειά οι κουκουλοφόροι - Ξεκίνησαν οι μολότοφ και τα χημικά! τα ΜΑΤ χτυπούν και σπρώχνουν διαδηλωτές

Η υπόθεση είναι γνωστή...Θα βγουν ξανά οι γνωστοί-άγνωστοι με κουκούλες στα κεφάλια, έφηβοι κατά την πλειοψηφία τους, και θα αρχίσ...


Η υπόθεση είναι γνωστή...Θα βγουν ξανά οι γνωστοί-άγνωστοι με κουκούλες στα κεφάλια, έφηβοι κατά την πλειοψηφία τους, και θα αρχίσουν να κάνουν τον γνωστό κλεφτοπόλεμο τους με τις πέτρες και τις μολότοφ. Τα ΜΑΤ κλασικά με την οποιαδήποτε κίνηση θα αρχίσουν να πετάνε τα χημικά, ελπίζουμε να μην επιστρατεύσουν και το κανόνι νερού γιατί αλλιώς θα έχουμε θύματα, και η πορεία θα διαλυθεί "ησύχως" και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έπειτα όλες οι καφετέριες και τα ουζερί θα γεμίσουν από κόσμο γιατί φυσικά λεφτά υπάρχουν και πάμε ξανά τα ίδια αύριο!


Μικροεπιθέσεις κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ γίνονται αυτή τη στιγμή στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος που οδηγούν στο μετρό. Νεαροί πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που η πορεία συνεχίζεται στην Αμαλίας, ενώ πριν λίγα λεπτά έπεσε και η πρώτη μολότοφ.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item