Θυμάστε που λέγαμε για την λίστα φοροφυγάδων; Ξεχάστε την γιατί δεν θα την δούμε ποτέ!

Λέγαμε χθες για το ότι η Αρχή Προστασίας έδωσε την τελική έγκριση για την δημοσιοποίηση τις λίστας των φοροφυγάδων που μας υποσχόταν ο ...

Λέγαμε χθες για το ότι η Αρχή Προστασίας έδωσε την τελική έγκριση για την δημοσιοποίηση τις λίστας των φοροφυγάδων που μας υποσχόταν ο κ. Βενιζέλος αλλά αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά φούμαρα!

Αντίθετα μας λέει πως αύριο θα στείλει στη Βουλή τις καταστάσεις με τα ονόματα όσων φυσικών προσώπων χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι καταστάσεις με τους οφειλέτες άνω των 150.000 ευρώ.
Αλλά προσοχή...Αυτές οι λίστες θα δοθούν μόνο στους βουλευτές αλλά δεν θα αναρτηθούν δημόσια στο site του υπουργείου!


Το γνωρίζουμε κ. Βενιζέλε πως δέχεστε πιέσεις από "κάποιους" πολύ ψηλά αλλά δεν μας ενδιαφέρει πια.
Βρείτε το θάρρος να τους παρακάμψετε ή αλλιώς βγείτε και δηλώστε την ανικανότητα σας δημόσια!

Σημειώνεται ότι με γνωμοδότησή της, η Αρχή έκρινε ότι είναι συνταγματικώς ανεκτό το συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο επέλεξε ο Έλληνας νομοθέτης «ως καταρχήν πρόσφορο για την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών προς το Κράτος, σε εποχή ιδιαίτερα δυσμενούς πορείας των δημοσίων οικονομικών».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item