Σύμφωνος ο Ομπάμα στο γαλλογερμανικό σχέδιο, μόνο που οι Έλληνες δεν ξέρουν πιο είναι αυτό!!!

Μας ενημερώνουν λοιπόν πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Μ. Ομπάμα και του Ν. Σαρκοζί, ο πλανητάρχης μας εξέφρασε την πλήρη υποσ...


Μας ενημερώνουν λοιπόν πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Μ. Ομπάμα και του Ν. Σαρκοζί, ο πλανητάρχης μας εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στο πρόγραμμα που ετοίμασαν από κοινού Γερμανία και Γαλλία...Καλά όλα αυτά αν και για εμάς τους Έλληνες μικρή διαφορά έχει καθώς "ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος" και απλά σε εμάς θα έρθει ο λογαριασμός χωρίς καμία εξήγηση!

Το θέμα είναι πως κανένας δεν μας ενημέρωσε για το σχέδιο που είναι για εμάς αλλά πάρθηκε η απόφαση χωρίς εμάς! Παράξενα πράγματα δεν νομίζετε;;; Αλλά τι λέω και εγώ; Αυτά είναι απλά σενάρια συνωμοσίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεφωνικής συνομιλίας σήμερα το απόγευμα, ο κ. Σαρκοζί "παρουσίασε τα αποτελέσματα της συνάντησής του στο Βερολίνο στις 9 Οκτωβρίου με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ" και "υπογράμμισε ότι η Γαλλία και η Γερμανία έχουν συμφωνήσει να προσφέρουν μια συνολική και διαρκή λύση στις δυσκολίες της ζώνης του ευρώ, πριν από τη σύνοδο κορυφής του G20 στις Κάννες "(νοτιοανατολική Γαλλία) στις 3 και 4 Νοεμβρίου", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος Ομπάμα "εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του για τη στρατηγική, που χάραξαν η Γαλλία και η Γερμανία για την επίτευξη συνολικής λύσης για την αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στη ζώνη του ευρώ".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item