Είτε μιλάει ο Βενιζέλος είτε δεν μιλάει το ίδιο είναι...

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος, στη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην "ΙΣΤΟΡΙΚΗ&...

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος, στη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην "ΙΣΤΟΡΙΚΗ" Σύνοδο Κορυφής και στην απόφαση να ξανασώσουν την Ελλάδα!!!

Αντίθετα δεν είπε τίποτα χρήσιμο απλά ανακύκλωνε τα ίδια και τα ίδια πράγματα.

Ο κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε και γι' αυτό που αγωνιά όλος ο κόσμος, για το τι θα γίνει δηλαδή με τα ασφαλιστικά ταμεία. Κι εδώ η απάντηση ήταν αόριστη. Μήπως δεν ξέρει και ο ίδιος τι πρόκειται να γίνει; 

Η απάντηση ήταν: "Υπάρχουν προβλήματα πίσω από τα οποία πήγαν να κρυφτούν ορισμένοι εμφανιζόμενοι ως Ηρακλείς του μέλλοντος και των ασφαλιστικών ταμείων. Ενδέχεται να έχουμε μια μικρή μείωση στην ονομαστική αξία των ομολόγων των ταμείων αλλά θα είναι μικρή σε σχέση με την εμπορική τους αξία." 

Ρωτήθηκε επίσης για την αναδιάρθρωση του χρέους και γιατί όταν τον Μάϊο είχε αρθρογραφήσει ο κ.Σημίτης είχαν πέσει όλοι να τον φάνε. 

Η απάντηση, αποκαλυπτική: "Ο κ. Σημίτης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία και σοβαρότητα και διαβάζουμε με μεγάλη προσοχή αυτά που λέει και γράφει. Είναι άλλο πράγμα μια απόφαση της ευρωζώνης σε εθελοντική βάση και άλλο το τι μπορεί να λέγαμε πριν από 1,2 ή 5 χρόνια. Οι συνθήκες τώρα ωρίμασαν." Εδώ βεβαίως να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση μέχρι και πριν λίγες ημέρες θεωρούσε μια αναδιάρθρωση καταστροφική για την Ελλάδα.

Οσο για την μόνιμη εγκατάσταση της τρόικας στην Αθήνα, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να μην δραματοποιείται η έλευση των «ελεγκτών», λέγοντας πως η παρουσία τους θα είναι τακτική και συνεχής, «αποτρέποντας προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα, και βοηθώντας ότι η δουλειά της κυβέρνησης θα γίνεται ταχύτερα, ευκολότερα και με πιο απλό τρόπο».

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Πληροφορίες από newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item