Κ. Καραμανλής: "Πρώτα να μάθει οικονομικά και μετά να με πιάσει στο στόμα του"

Είναι γνωστό ότι ο Καραμανλής μετά την έξοδο του από την κυβέρνηση έχει αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι σε πολιτικούς από όλα τα κό...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Είναι γνωστό ότι ο Καραμανλής μετά την έξοδο του από την κυβέρνηση έχει αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι σε πολιτικούς από όλα τα κόμματα.

Για παράδειγμα, ενώ με τον Βενιζέλο κρατούσε σε ένα καλό επίπεδο την προσωπική του σχέση, τον 
 τελευταίο χρόνο δεν θέλει να ακούει για την περίπτωση του και τούτο γιατί τον θεωρεί υπερβολικά φιλόδοξο σε βαθμό που δεν μπορεί να κρατήσει τα προσχήματα όταν πιέζεται.

Αυτό συνέβη και χθες όταν ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τον Καραμανλή ως υπαίτιο για το σημερινό δημοσιονομικό και κοινωνικό χάος που έχει προκληθεί εξαιτίας των συνεχών μέτρων που ανακοινώνει.

«Πρώτα να μάθει τι σημαίνει Οικονομία και μετά να με πιάσει στο στόμα του. Εγώ , όταν ξέσπασε η κρίση είχα φτιάξει συντονιστικό όργανο και συναντιόμουν κάθε μέρα με τους υπουργούς μου. Αυτός και ο Παπανδρέου παριστάνουν τους ειδήμονες και τους οικονομολόγους , βάζοντας τη χώρα διαρκώς σε νέες περιπέτειες» φέρεται να είπε σε συνομιλητή του ο πρώην πρωθυπουργός.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item