Μ.Χρυσοχοΐδης: Θα αξιοποιήσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά δεν θα ξεπουλήσουμε την χώρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος θα επισκεφθεί τις ερχόμενες ημέρες τη Γαλλία, επισημαίνει στη συνέντευξή του: «Θέλουμε να αξιοποιήσουμ...


Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος θα επισκεφθεί τις ερχόμενες ημέρες τη Γαλλία, επισημαίνει στη συνέντευξή του: «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και όχι να τα πουλήσουμε όλα, γρήγορα και σε χαμηλή τιμή. Μην πιστεύετε ότι τα ξεπουλάμε όλα».

«Οι επενδυτές πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να φέρουν μια προστιθέμενη αξία στη χώρα αγοράζοντας εταιρίες. Θα πρέπει να υπάρχουν δεσμεύσεις σε όρους εργασίας και επενδύσεων», υπογράμμισε.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης επισήμανε πως ήδη «έχουμε καλές προτάσεις εκ μέρους μη ευρωπαϊκών ομίλων, από την Ασία για παράδειγμα, τις οποίες λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η Ελλάδα θα επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για τις ιδιωτικοποιήσεις από τώρα έως το τέλος του έτους, αλλά πρόσθεσε πως η χώρα θέλει χρόνο για να τα αλλάξει όλα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item