Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια ο Παπανδρέου περί κυβέρνηση συνεργασίας

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει η "Ημερησία του Σαββάτου" και το οποίο αναδημοσίευσε και το Reuters,  ο πρωθυπουργός προτεί...


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει η "Ημερησία του Σαββάτου" και το οποίο αναδημοσίευσε και το Reuters, ο πρωθυπουργός προτείνει να εξαιρέσει τον εαυτό του από την πρωθυπουργία για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας.

Το πρόσωπο μάλιστα κοινής αποδοχής, στο οποίο θα εκχωρηθεί η εξουσία, δεν θα είναι άλλο από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης λοιπόν, ο κ. Μόσιαλος προχώρησε σε διάψευση όλων αυτών αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί λέγοντας συγκεκριμένα, "ακόμη κι αν είναι προϊόντα φαντασίας, είναι απαράδεκτα και ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια".

Επισημαίνει πως «είναι φανερό ότι, την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δίνουν μαζί με τον ελληνικό λαό έναν μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, με όλες αυτές τις δήθεν πληροφορίες, όσο κι αν επιχειρείται, δεν πλήττονται οι προσπάθειες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, αλλά υπονομεύεται η πολιτική σταθερότητα, η ομαλή πορεία της χώρας και απειλείται το εθνικό και δημόσιο συμφέρον».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item