Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ: "Ο Θεός δημιούργησε τις ΗΠΑ για να κυριαρχήσουν στον κόσμο"

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, όπως διαβάσατε και στον τίτλο προέβη σε αυτή τη δήλωση θέλοντας να εκφράσει και την αντίθεσή του με τις ...

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, όπως διαβάσατε και στον τίτλο προέβη σε αυτή τη δήλωση θέλοντας να εκφράσει και την αντίθεσή του με τις πρακτικές του Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος όπως αναφέρει, "αποδυνάμωσε την χώρα".
"Ο Θεός δεν δημιούργησε αυτή τη χώρα για να γίνει ένα έθνος ακολούθων. Η Αμερική πρέπει να κατευθύνει τον κόσμο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνει κάποιος άλλος", συνέχισε ο Μ. Ρόμνει στην ομιλία του σε μια στρατιωτική σχολή στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.

"Αν δεν θέλετε να είναι η Αμερική η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, τότε δεν κάνω για πρόεδρός σας. Αυτόν τον πρόεδρο τον έχετε σήμερα", είπε, καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριό του.

Στην περίπτωση που εκλεγεί υποσχέθηκε ότι "θα αναδιαρθρώσει την οικονομία" και θα αναθεωρήσει τις περικοπές που έκανε η κυβέρνηση Ομπάμα στον τομέα της άμυνας. "Οι ΗΠΑ θα πρέπει να διατηρήσουν τη στρατιωτική ανωτερότητά τους για να αποθαρρύνουν όσους θα ήθελαν να τους επιτεθούν και να προασπιστούν τους συμμάχους τους. Ακόμη και αν η Αμερική χρειαστεί να συνεργαστεί με άλλες χώρες, διατηρούμε το δικαίωμα να δρούμε μόνοι μας για να προστατεύουμε τα εθνικά συμφέροντά μας", πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item