Στην Αθήνα σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας με πλήθος επιχειρηματιών να τον συνοδεύουν

Έπειτα από πρόσκληση  του  υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο υπ...


Έπειτα από πρόσκληση  του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έρχεται σήμερα στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών και αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ με συνοδεία που αποτελείται από Γερμανούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της ενέργειας, του real estate  της βιομηχανίας.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο σχέδιο της αύξησης των εληνικών εξαγωγών στην Γερμανία και την ενίσχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ακόμα οι σωρεία Γερμανών επιχειρηματιών θα συμμετάσχουν στο Ελληνογερμανικό business forum που διοργανώνει από κοινού ο ΣΕΒ με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχανιών (BDI), ενώ θα πραγματοποιήσουν και κατ’ ιδίαν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο Χρυσοχοίδης προσπαθεί να βάλει τέλος σε όλα τα σενάρια περί μίνι πακέτου Μάρσαλ που "φέρνει" στις βαλίτσες του ο Γερμανός υπουργός.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item