Αποφασίζουν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε σχέση με την κρίση. Τι μας ετοιμάζουν πάλι;;; Λίγες εβδομάδες πριν διέψευδαν κατηγορηματικά το ενδεχομενο δημοψηφίσματος

Ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης μιλώντας στην Βουλή αναφέρθηκε στο θέμα του δημοψηφίσματος για την δημοσιονομική κρίση στην χώ...


Ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης μιλώντας στην Βουλή αναφέρθηκε στο θέμα του δημοψηφίσματος για την δημοσιονομική κρίση στην χώρα χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το Reuters ο κ. Καστανίδης είπε: «Το ερώτημα που θα διατυπωθεί θα είναι ερώτημα που αφορά τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού εν όψει της συγκεκριμένης οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης».

Δεν αναφέρθηκε ωστόσο ούτε στο πότε θα γίνει, ούτε στο ποιο θα είναι το ερώτημα.

Από την άλλη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον κ. Καστανίδη να απαντήσει αν θα παραιτηθεί η κυβέρνηση εάν ο λαός αρνηθεί το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item