"Μυρίζει" σκάνδαλο η κατάθεση αίτησης υπαγωγής της εταιρίας Alapis στο άρθρο 99;;;

Όπως πολλοί δεν θα γνωρίζουν η εταιρία "Alapis" ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη γνωστό σε πολλά σε πολλά "υπόγεια" σκ...Όπως πολλοί δεν θα γνωρίζουν η εταιρία "Alapis" ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη γνωστό σε πολλά σε πολλά "υπόγεια" σκάνδαλα αρκετών κυβερνήσεων.

Έτσι λοιπόν σήμερα η εταιρία με ανακοίνωση της αναφέρει πως "σήμερα προέβη στην κατάθεση αίτησης υπαγωγής της στην διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 12 του Ν.4013/2011.

Βάσει των πιο πρόσφατων διαθέσιμων στοιχείων, οι βασικοί μέτοχοι της Alapis είναι οι Λαυρ. Λαυρεντιάδης (με 6,2%), Fortis Obam (12,9%), Santander Investment Services (6,04%) και Latemar Capital (15,2%).
O πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας.   Το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. αναμένεται να αξιολογήσει εντός της ημέρας το ενδεχόμενο μεταφοράς της Alapis στην Κατηγορία Επιτήρησης.
Στρατούλης: Τι έγιναν τα λεφτά της αύξησης κεφαλαίου;
"Αναρωτιόμαστε, τι απέγιναν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε πέρυσι τέτοια εποχή η Alapis του κ. Λαυρεντιάδη από το ευρύ επενδυτικό κοινό για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου", διερωτήθηκε ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ.
"Καλούμε τα υπουργεία Εργασίας, Ανάπτυξης και Οικονομικών αφενός να απαντήσουν στο ερώτημά μας και αφετέρου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας των 1400 εργαζομένων της επιχείρησης", καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Πληροφορίες από enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item