Σας καλημερίζουμε με το αστείο της εβδομάδας...Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει τον απολογισμό του και παρουσιάζει σε 82 σελίδες το καλό που έχει κάνει στη χώρα

Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση έκλεισε δύο χρόνια, "δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αγώνων για την αλλαγή της Ελλάδας και γ...Πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση έκλεισε δύο χρόνια, "δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αγώνων για την αλλαγή της Ελλάδας και για τη αποφυγή της χρεοκοπίας", όπως τονίζει στο blog του primeminister.gov.gr ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός είπε να το "γιορτάσει", κάνοντας τον απολογισμό του. Ειδικότερα, τονίζει πως μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, έγιναν πολλά, σε όλους τους τομείς: στην οικονομία, την παιδεία, την προστασία του πολίτη, τη δημόσια διοίκηση, τον τουρισμό, την αυτοδιοίκηση, την υγεία, το πολιτικό σύστημα, το ασφαλιστικό, την αγροτική ανάπτυξη, κλπ.
Και φυσικά δεν το λέει έτσι αλλά σπεύδει να το τεκμηριώσει με στοιχεία. Έχοντας ως μότο "αλλάζουμε μαζί την Ελλάδα", σε μπλε φόντο προφανώς για να μας ξυπνήσει το εθνικό φρόνημα, μέσα σε 82 σελίδες παρουσιάζει το "έργο" του.
Μάλιστα για να μη μας κουράζει, ο απολογισμός διατίθεται και σε πιο μικρή έκδοση, κάτι σαν περίληψη για να μη χαθούμε με τον υπέροχο τίτλο "Νούμερα και Γεγονότα".
Διαβάστε αναλυτικά τον απολογισμό εδώ


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item