Άκαρπη η συνάντηση Καστανίδη με ΠΟΕ ΟΤΑ - Συνεχίζονται τα βουνά με τα σκουπίδια - Κίνδυνος της δημόσιας υγείας!

Φως στο τούνελ...του αδιεξόδου με τα σκουπίδια που έχουν φτάσει κυριολεκτικά μέχρι τις πόρτες των σπιτιών επιχειρεί ο κ. Καστανίδης ...


Φως στο τούνελ...του αδιεξόδου με τα σκουπίδια που έχουν φτάσει κυριολεκτικά μέχρι τις πόρτες των σπιτιών επιχειρεί ο κ. Καστανίδης μετά από πρόταση του που έγινε αποδεκτή από τους συνδικαλιστές για συνάντηση στις 8 με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ο κ. Καστανίδης δήλωσε τα εξής: "Απευθύνω την ύστατη έκκληση στο προσωπικό των Δήμων, ιδιαίτερα στο προσωπικό καθαριότητας, να επανέλθει στα καθήκοντα του αμέσως, να αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία των δημοσίων χώρων και Δημοτικών Καταστημάτων, ώστε να αρχίσει αμέσως η αποκομιδή απορριμμάτων ενόψει σοβαρών κινδύνων για τη δημόσια υγεία".

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση "να έρθουν να καθίσουμε στο τραπέζι για να βρούμε μια λύση στα προβλήματά τους", αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ανάλογη ρύθμιση, όπως και με τους εφέδρους, για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και διευκολύνσεις σε όσους έχουν πάρει δάνεια.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item