Αλαβάνος: «Πείτε όχι στην 6η δόση και η Μέρκελ θα µας παρακαλάει!»

Εδώ που τα λέμε, άδικο έχει;;; Φυσικά όλοι στην κυβέρνηση το ξέρουν αυτό αλλά δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί θα αθετήσουν ...


Εδώ που τα λέμε, άδικο έχει;;;
Φυσικά όλοι στην κυβέρνηση το ξέρουν αυτό αλλά δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα γιατί θα αθετήσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί στους καιροσκόπους και στους τοκογλύφους που "γυροφέρνουν" την χώρα!

Ο Αλέκος Αλαβάνος υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του τη βεβαιότητα του ότι
«αν μια λαϊκή κυβέρνηση, έλεγε “δεν θέλω την έκτη δόση σας” σε λίγες ώρες θα έφτανε η Μέρκελ στο “Ελ. Βενιζέλος” να μας παρακαλάει να την πάρουμε».

Στην ολοσέλιδη συνέντευξη του ο επικεφαλής του Μετώπου Ανατροπής και Αλληλεγγύης, δηλώνει ακόμη ότι αν και εκτός κοινοβουλευτικού πεδίου αυτή την περίοδο, δεν νοσταλγεί καθόλου τη Βουλή.
Απαντά σε σε όσους τον ρωτούν αν έχει µετανιώσει που βρίσκεται εκτός «Στη Βουλή της ντροπής; Οχι!» και δηλώνει δηλώνει υπέρµαχος µιας «συνάντησης των δυνάµεων της Αριστεράς χωρίς εξαιρέσεις», µε «συλλογική ηγεσία», στη βάση ενός «µαχητικού προγράµµατος» το οποίο θα περιλαµβάνει την παύση πληρωµών, την έξοδο από την ευρωζώνη, τις εθνικοποιήσεις και τον σχεδιασµό. Τονίζει ακόμα ότι η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί «και να πάρει οικειοθελώς τον δρόµο για το δικαστήριο του λαού και της Ιστορίας» προειδοποιώντας πως  «έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύς ο χρόνος της».

ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item