Νέα συνάντηση σήμερα του Βενιζέλου με την τρόικα μετά τις διαβεβαιώσεις πως θα εγκριθεί η 6η δόση

Οι συνομιλίες της κυβέρνησης με τους ελεγκτές θα συνεχιστούν «με τον ίδιο ρυθμό» και το Σάββατο. Γνώστες των συζητήσεων αναφέρουν ότι η ...

Οι συνομιλίες της κυβέρνησης με τους ελεγκτές θα συνεχιστούν «με τον ίδιο ρυθμό» και το Σάββατο. Γνώστες των συζητήσεων αναφέρουν ότι η διαπραγμάτευση με τους επικεφαλής της τρόικας μπορεί να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τα μέτρα της διετίας 2011-2012, αναμένεται να αρχίσει νέος κύκλος διαβουλεύσεων, για τα μέτρα της διετίας 2013-2014 και την αναθεώρηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα θα είναι πιθανότατα έτοιμη έως τις 24 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, δήλωσε ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αλλά υπάρχουν ακόμη θέματα που πρέπει να συζητηθούν.

Ο Π.Τόμσεν ανέφερε ότι απομένει σίγουρα κάποιος καιρός έως ότου υπάρξει κατάληξη, ενώ πιστεύει ότι η αξιολόγηση αναμένεται να είναι θετική.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item