Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, τα τρόλεϊ 08:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ, ε...


Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν κανονικά από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, τα τρόλεϊ 08:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ, ενώ ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα κινηθούν κανονικά από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Το μετρό θα κινηθεί κανονικά!

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, όπως τόνιζαν οι συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να πάρει μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο και την πορεία προς τη Βουλή.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.

Από τα μεσάνυχτα απόψε και για 24 ώρες κλείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, εξαιτίας της απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item