Ξεκινά επιτέλους το μάζεμα των σκουπιδιών μετά από 3 εβδομάδες

Βέβαια όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων, οι τόνοι των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί όλον αυτόν τον καιρό, θα χρειαστο...


Βέβαια όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων, οι τόνοι των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί όλον αυτόν τον καιρό, θα χρειαστούν περίπου 10 ημέρες για να απομακρυνθούν όλα τα σκουπίδια!
Η λήξη της απεργίας έχει ως αντάλλαγμα την άρση της επιστράτευσης αλλά και την απομάκρυνση των ΜΑΤ από τον ΧΥΤΑ Φυλής ενώ όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι συμφωνήθηκε και η απομάκρυνση των ιδιωτικών απορριμματοφόρων.
«"Τους διαβεβαίωσα ότι η επιστράτευση, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί και ότι μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει εισήγησή μου για άρση του καθεστώτος της επιστράτευσης. Ασφαλώς από τη στιγμή που αποκαθίσταται πλήρως η εργασιακή ομαλότητα, θα αποδεσμευτούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από τον χώρο του ΧΥΤΑ της Φυλής", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item