Το ανέκδοτο του μήνα: "Μείνε και βγάλε την χώρα από την κρίση" ζητάνε 28 βουλευτές από τον Παπανδρέου

Δημιουργώντας ένα δεύτερο πόλο μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα, οι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, απαντούν στις φωνές πρωτοκλασάτων υπουργών και...

Δημιουργώντας ένα δεύτερο πόλο μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα, οι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, απαντούν στις φωνές πρωτοκλασάτων υπουργών και στελεχών, που ζητούν ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από τις αμέσως επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και επί της ουσίας καλούν τον Γ. Παπανδρέου να δηλώσει παρών, βλέποντας στη μεταμνημονιακή εποχή και προβαίνοντας σε μια νέα πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Οι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο επισημαίνουν ότι μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με το κλείνει μια δίχρονη περίοδος προσπαθειών για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σχεδίου ρύθμισης των δανειακών αναγκών και του χρέους της χώρας, τώρα απαιτείται μια νέα πολιτική, μια νέα «εθνική συμφωνία» στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, στη μεταμνημονιακή εποχή, που είναι αναγκαία για την επιβίωση της χώρας.

Βασικοί πυλώνες ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί να είναι κατά τους 28 βουλευτές η πάταξη της φοροδιαφυγής, η αναθεώρηση του Συντάγματος , η οικοδόμηση διεθνών εναλλακτικών συμμαχιών της χώρας, η οικοδόμηση ενός πατριωτικού μετώπου, η αποκατάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης στους πολιτικούς θεσμούς.

Η επιστολή των 28 βουλευτών του ΠΑΣΟΚΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item