Η φαρσοκωμωδία με τα σκουπίδια συνεχίζεται - Νέα 24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η φαρσοκωμωδία με την ανικανότητα της κυβέρνησης από την μία να εκδώσει και να αποστείλει τα φύλλα επίταξης στους ανάλογους ανθρώπου...


Η φαρσοκωμωδία με την ανικανότητα της κυβέρνησης από την μία να εκδώσει και να αποστείλει τα φύλλα επίταξης στους ανάλογους ανθρώπους και η "ενοχλητική" πια επιμονή των εργαζομένων να μην μαζεύουν τα σκουπίδια (ήδη υπάρχει θέμα με την δημόσια υγεία πια μετά από 2 εβδομάδες που έχουν τα σκουπίδια κατασκηνώσει στις πόρτες των σπιτιών)


Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η ΠΟΕ ΟΤΑ κήρυξε και νέα 24ωρη απεργία,  η οποία όμως αφορά μόνο στους εργαζόμενους που δεν έχουν λάβει φύλλα επίταξης. Όσοι τα έλαβαν, δουλεύουν κανονικά. Μόνο που αυτοί που πήραν στα χέρια τους το... χαρτί, δεν είναι πολλοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, από τα 8.500 φύλλα επίταξης, στα χέρια των εργαζομένων έχουν φτάσει περίπου 1.200 με 1.500. Και αυτό γιατί η Αστυνομία που έχει αναλάβει το... έργο της παράδοσης, δεν είναι εύκολο να το φέρει εις πέρας.

Μοιραία η αποκομιδή δε μπορεί να γίνει. Όχι μόνο γιατί η επίταξη δεν "περπατάει" αλλά και γιατί τα περισσότερα δημοτικά γκαράζ παραμένουν υπό κατάληψη. Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους ζητά την άρση της πολιτικής επιστράτευσης και απειλεί με νέες κινητοποιήσεις. 


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας, εναπόκειται πλέον στις αστυνομικές υπηρεσίες η μέριμνα για την επίδοση των φύλλων επίταξης και στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων για την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item