Νέα 24ωρη απεργία των ΜΜΜ την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Η πρώτη 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι γεγονός για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστι...
Η πρώτη 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι γεγονός για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Λεωφορεία, Μετρό, τρόλεϊ και Τραμ δεν πρόκειται να κινηθούν εκτός από τον ΗΣΑΠ(Ηλεκτρικό) που δεν θα κινηθεί μόνο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 και για ακόμη μια φορά, όσοι χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα αναγκαστούν είτε να πάρουν ταξί (τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά) είτε τα αυτοκίνητά τους.

Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι στο Προαστιακό. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι τα δρομολόγιά του θα κινηθούν κανονικά. 


Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων στο κάθε μέσο ξεχωριστά αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα τις αποφάσεις για τον αν θα απεργήσουν.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item