Ετοιμάζουν τα νέα μέτρα για το 2013-2014!!!

Οι συζητήσεις ολοκληρώνονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη) με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο...


Οι συζητήσεις ολοκληρώνονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη) με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Τα νέα μέτρα φέρνουν νέα έσοδα για την επόμενη διετία συνολικού ύψους κοντά στα 7 δισ. ευρώ ώστε το έλλειμμα στο τέλος του 2014 να είναι χαμηλότερο του 3%.
Οι κύριοι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ θέλουν από τώρα να κλειδώσουν τα μέτρα. Πρακτικά, δεν θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς η κυβέρνηση να έχει δεσμευτεί ότι τα μέτρα αυτά θα ληφθούν ένα προς ένα. Βέβαια, είναι σαφές ότι δεν έχουν βρει κάποια νομική φόρμουλα που θα δεσμεύει τις κυβερνήσεις του μέλλοντος. Πάντως, κορυφαίο στέλεχος της τρόικας σε ερώτηση του «ΘΕΜΑτος» απάντησε: «Εμείς θα ελέγχουμε την Ελλάδα κάθε τρεις μήνες. Ακόμα και σε δύο χρόνια πάλι εδώ θα είμαστε. Οπότε είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα μέτρα θα γίνουν πράξη».
Οι άνθρωποι της τρόικας σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις αντιδράσεις του κόσμου σε όλα τα μέτρα που ήδη έχει λάβει η κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item