Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου θα κοιμόμαστε αγκαλιά με τα σκουπίδια - Νέες απεργίες των εργαζομένων της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Μήπως τίθεται πια θέμα δημοσίας υγείας;;; Λέμε εμείς τώρα...Μήπως να πιάσουν δουλειά αυτοί στα γραφεία του Δήμου και να βρουν κάποια...


Μήπως τίθεται πια θέμα δημοσίας υγείας;;; Λέμε εμείς τώρα...Μήπως να πιάσουν δουλειά αυτοί στα γραφεία του Δήμου και να βρουν κάποια λύση;;;

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο δεν γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών.
Στόχος της έρευνας είναι να εντοπιστεί εάν διαπράττονται και κυρίως από ποιούς, αξιόποινες πράξεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες, οι οποίες συνδέονται με την απειλή της δημόσιας υγείας.
Η κα Ράϊκου έδωσε εντολή να κληθούν οι υπεύθυνοι των Δήμων της Αττικής, προκειμένου να εξηγήσουν στον Εισαγγελέα για ποιο λόγο δεν πραγματοποιούνται αποκομιδές σκουπιδιών, εφόσον δεν υπάρχει απεργία των εργαζομένων.


Ανυποχώρητοι είναι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ - ΟΤΑ οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους την ώρα που στους δρόμους σχηματίζονται βουνά σκουπιδιών. Νέα εισαγγελική παρέμβαση από την κυρία Ραϊκου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item