Οι κωλοτούμπες συνεχίζονται...Αυτή τη φορά από κυβέρνηση και Βενιζέλο - "Προσωπικές απόψεις τα περί ψήφισης από 180 βουλευτές"

Όταν κάποιοι έλεγαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βενιζέλος μιλάει για διευρυμένη πλειοψηφία και ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούριο...

Όταν κάποιοι έλεγαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βενιζέλος μιλάει για διευρυμένη πλειοψηφία και ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, κάποιοι άλλοι είχα ασθενή μνήμη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν ακόμα υπουργός Αμυνας όταν με άρθρο του είχε προκαλέσει σάλο αναφέροντας ότι χρειάζονται διευρυμένες πλειοψηφίες.
Και τότε οι απόψεις του είχαν χαρακτηρισθεί ως προσωπικές.


Ωστόσο, ο σάλος που ήταν να γίνει έγινε και το κλίμα, όπως κι αν είναι αυτό μεταξύ των δανειστών μας και της κυβέρνησης παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα.

Ελεγαν μάλιστα ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό, αφού συναίνεση δεν έχει υπάρξει και φοβούνταν οτι αυτό θα μας οδηγήσει σε εκλογές.

Κι αυτό, γιατί όπως τόνιζαν με έμφαση, ζητώντας η κυβέρνηση αποδοχή των συμφωνιών από 180 βουλευτές, τινάζονται όλα στον αέρα. 'Ολα όσα έχουν συμφωνηθεί ή δρομολογηθεί, όλα όσα πρόκειται να εφαρμοστούν θα παγώσουν, αφού με την προσφυγή στις κάλπες πολύ απλά για ένα πολύ κρίσιμο διάστημα δεν θα υπάρχει ελληνική κυβέρνηση.

Και αξίωναν από την ελληνική κυβέρνηση, με την οποία μέχρι πριν από λίγες ώρες διαπραγματεύονταν, να κυρωθεί η συμφωνία! Δεν είναι δυνατόν, τονίζουν, να μιλάμε την μια στιγμή για όσα πρόκειται να εφαρμοσθούν και την άλλη να μαθαίνουμε από τις τηλεοράσεις οτι πλεον ό,τι αποφασίζεται θα επικυρώνεται από διευρυμένη πλειοψηφία.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item