Σημαντική πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά Μιχαλολιάκου. Εκτύπωσε και μοίρασε 10.000 βιβλία στα σχολεία

Με μια ξαφνική αλλά σημαντική πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου, εκτυπώθηκαν και μοιράστηκαν στα σχολεία του Πειραιά 1...


Με μια ξαφνική αλλά σημαντική πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου, εκτυπώθηκαν και μοιράστηκαν στα σχολεία του Πειραιά 10.000 βιβλία τα οποία περιλαμβάνουν τις πρώτες 4 ενότητες με 180 σελίδες το καθένα.
Με την πρωτοβουλία αυτή του δήμου Πειραιά, οι μαθητές θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στα μαθήματα τους μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το υπουργείο που υπολογίζετε στα μέσα Νοεμβρίου.


Ο αριθμός των αντιτύπων που εκτυπώθηκαν καθορίστηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλύπτει πλήρως τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Πειραιά.

Η διανομή των βιβλίων, σε κάθε σχολική μονάδα, θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 11/10/2011, από τα γραφεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item