Νέες αυξήσεις στην ΔΕΗ από 1η Νοεμβρίου. Μάλλον ήρθε η ώρα για ρομαντισμό με κεράκια!!!

Δεν έχουν τέλος τα "χτυπήματα" για τους Έλληνες. Αυτή τη φορά η ΔΕΗ που απ'τη μια προχωρεί σε κατάληψη των γραφείων ...Δεν έχουν τέλος τα "χτυπήματα" για τους Έλληνες. Αυτή τη φορά η ΔΕΗ που απ'τη μια προχωρεί σε κατάληψη των γραφείων για να μην εκδοθούν τα νέα χαράτσια και από την άλλη προχωρεί σε νέες αυξήσεις που πολλοί συνάνθρωποι μας δεν θα έχουν την δυνατότητα να ξεπληρώσουν.
Να δούμε για πόσο θα αντέξει ο Έλληνας πριν πάρει την κατάσταση στα χέρια του γιατί όλα αυτά αυτά γίνονται κάτω από την διακριτική ανοχή του, ακόμα τουλάχιστον!
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προτείνει στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος τη σταδιακή μείωση του ελλείμματος ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.
Στο πλαίσιο αυτό πρότεινε την αύξηση από την 1η Νοεμβρίου του 2011 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 του ειδικού τέλους ΑΠΕ, αλλά και την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους, ώστε να επιμερίζει με δίκαιο τρόπο το κόστος στις κατηγορίες καταναλωτών.
Έτσι η ΡΑΕ προτείνει το ειδικό τέλος να διαμορφωθεί από τα 3,2 ευρώ το τετράμηνο στα 4,8 ευρώ, δηλαδή σε ετήσια βάση να αυξηθεί κατά 4,80 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item